MUURFEESTJE

 

Welkom bij Muurfeestje!

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Mijn naam is Lianne Miedema; interieurarchitect, watercolor artist én de drijvende kracht achter Muurfeestje. Met Muurfeestje verkoop ik mijn zelfgemaakte illustraties, allemaal op basis van aquarelverf. Het allermooiste aan schilderen met deze verf zijn de samensmeltingen van kleuren en patronen die bij toeval ontstaan.

Schilderen met aquarel is voor mij pure ontspanning. Het vergt veel concentratie en een strakke hand omdat fouten eigenlijk niet hersteld kunnen worden. De vervloeiing van kleuren is zo ontzettend mooi; ik kan er echt uren naar kijken en mee bezig zijn! Dieren vind ik prachtig en de natuur betoverend en creatief. Belangrijke inspiratiebronnen dus.
De onderwerpen die ik schilder probeer ik zo puur mogelijk neer te zetten en niet altijd tot in detail. Want vaak hebben ze dat helemaal niet nodig. En zo blijft er altijd ruimte over voor je eigen fantasie!

Deze ontwerpen pas ik toe op interieurproducten. Voor mij een heel logische keuze, omdat ik als interieurarchitect goed weet wat wel en wat niet werkt. Ik hoop dat je iets moois vindt in de webshop. En wil je een ontwerp op maat?
Dat kan natuurlijk ook. Neem een kijkje op deze pagina of stuur me direct een mailtje!

Maak er een feestje van!

Lianne