IN OPDRACHT

Muurfeestje ontwerpt alles voor jou op maat. We helpen je graag bij het maken van geboortekaarten, trouwkaarten, uitnodigingen en geboorteposters. En we vinden het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Daarom bieden we verschillende pakketten aan:


TROUWEN:

Trouwkaart: € 225,-
Trouwkaart + Save the Date kaart: € 275,-
Trouwkaart + Save the Date kaart + Menukaart: € 325,-
Trouwkaart + Save the Date kaart + Menukaart + Tijdlijn kaart: € 375,-

Let op! Deze prijzen zijn altijd excl. drukkosten.
We werken altijd met digitale voorstellen en in overleg kunnen we zorgen voor een fysieke proefdruk, voordat alles in productie gaat.

Het is mogelijk om verschillende ontwerpen van Muurfeestje te combineren. Geef in je bericht aan naar welke combinatie van ontwerpen jouw voorkeur uitgaat, dan sturen we hier meer informatie over op.

 

BABY
Geboortekaart: € 195,-

Let op! Deze prijzen zijn altijd excl. drukkosten.
We werken altijd met digitale voorstellen en in overleg kunnen we zorgen voor een fysieke proefdruk, voordat alles in productie gaat. Er is altijd ruimte voor correcties en overleg.

 

GEBOORTEPOSTER:
Geboorteposter A4: € 39,95,-
Geboorteposter A3: € 49,95,-
Geboorteposter A2: € 69,95,-

Voor geboorteposters hanteren we een iets andere werkwijze:

  • Kies een patroon uit de webshop;
  • Geef deze door via de mail of het contactformulier. Laat hier ook de naam en geboortedatum achter.
  • We proberen zo snel mogelijk op je aanvraag te reageren en zullen een inschatting geven van de levering hiervan. Dit is afhankelijk van de drukte.

 

OVERIGE PRIJZEN M.B.T. TROUWEN & BABY
Pakket ophalen: GRATIS

Pakket aangetekend versturen: € 11,-

Overige diensten zoals touwtjes/lint om kaarten binden, lakzegels zetten, handgeschreven naamkaartjes en alle overige diensten die los staan van het kaartontwerp zijn op aanvraag. Stuur ons vooral een mail, dan gaan we er samen een feestje van maken.

 

HOE WIJ WERKEN:

  • Voordat we aan het definitieve ontwerp beginnen, ontvang je altijd één conceptontwerp op basis van de door jou gestelde wensen. Nadat je deze hebt ontvangen kun je natuurlijk nog wijzigingen of wensen doorgeven.
  • We hanteren standaard 4 correctierondes, waarin jij wijzigingen in tekst en lay-out kunt doorgeven.
  • Zodra je tevreden bent met het ontwerp ontvang je een digitale proefdruk of in overleg een fysiek exemplaar. Dit heeft te maken met het type drukwerk dat we hebben afgesproken. Bij digitaal printwerk zijn er meer mogelijkheden dan bij offset drukwerk. De kosten hiervoor zijn niet inbegrepen & variëren tussen de € 10,- en € 30,- maar worden vooraf altijd met jou gecommuniceerd.
  • Heb je interesse in een samenwerking of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@muurfeestje.nl of vul het contactformulier in. We proberen je binnen 2-3 werkdagen een offerte toe te sturen.
  • We adviseren om ruim van tevoren te starten met het ontwerpproces zodat we alle tijd hebben om aanpassingen & correcties goed door toe voeren.